Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги громадян, які планують перевезення дров, заготовлених на присадибних ділянках

Дата: 24.03.2022 09:42
Кількість переглядів: 3974

Відділ житлово-комунального господарства та екології  управління містобудування, архітектури, житлово-комунального  господарства, екології та комунальної власності Шаргородської міської ради доводить до відома жителів Шаргородської міської територіальної громади наступне.

Згідно  ст. 10 Закону України « Про рослинний світ» ,   п. 10  Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2006 року № 1045,  довідка на перевезення дров, заготовлених на присадибних ділянках  згідно актів обстеження, при наявності документів підтверджуючих  право власності ділянки  видається  відділом  житлово-комунального господарства та екології  управління містобудування, архітектури, житлово-комунального  господарства, екології та комунальної власності Шаргородської міської ради.

Слід нагадати, що відповідно до статті 246 Кримінального кодексу України за незаконну порубку лісових, полезахисних лісопосадкових  насаджень  визначені такі покарання:

 - штраф – від 17000 до 25500 гривень;   

 - арешт на термін до шести місяців;

- обмеження волі на термін до трьох років позбавлення волі на термін до трьох років з конфіскацією незаконно добутого.

Управління містобудування, архітектури,

ЖКГ, екології та комунальної власності

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора