Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага! Прийом громадян тимчасово обмежено!

Дата: 22.03.2021 11:49
Кількість переглядів: 444

В зв’язку із швидкими темпами поширення коронавірусної інфекції серед населення громади, відповідно до Протоколу засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міської ради від 22.03.2021 року  №4 та Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами та доповненнями) проведення прийомів громадян Шаргородською міською радою тимчасово  обмежено.

Записатись на прийом з нагальних питань можна за телефоном: 04344-21463.

Відповідно до Закону України «Про звернення громадян» подати звернення можна не тільки особисто під час прийому, а й шляхом направлення поштою (за адресою: вул.Героїв Майдану, 224, м.Шаргород) та надсилання звернення на електронну адресу: shmr23500@ukr.net.

Разом з тим, закликаємо мешканців Шаргородської територіальної громади дотримуватись карантинних заходів.

Шановні громадяни! Носіть захисну маску, не виходьте без нагальної потреби з дому, уникайте скупченням людей, часто мийте руки, намагайтеся не торкатися обличчя, ретельно дезінфікуйте поверхню, до якої часто торкаєтеся вдома чи на роботі та провітрюйте приміщення.

За наявності будь-яких проявів вірусної інфекції – телефонуйте своєму сімейному лікареві! 

Бережіть себе та своїх рідних!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора