Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Все в твоїх руках

Дата: 14.05.2021 14:10
Кількість переглядів: 425

У багатьох країнах світу відзначають День матері 13 травня, а в Україні - цей день відзначається в другу неділю травня відповідно до Указу Президента України від 10 травня 1999 року № 489/99, цього року припало на 9 травня.

Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками й поетами. І невипадково - від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері. Хоча по суті це - свято вічності: з покоління в покоління для кожного мама - найголовніша людина для своїх дітей.

Безумовно, День матері - це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства, а саме перший погляд у кожної дитини несе єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди порадить і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. 

13 травня поточного року відбувся міський захід, приурочений до Дня матері. Захід пройшов під девізом «Все в твоїх руках». Зустріч проходила у форматі тематичного тренінгу. До заходу долучились матері з Джуринської, Мурафської та Шаргородської  територіальних громад. Зі слів матерів, ось таких зустрічей потрібно більше, щоб отримувати більш практичної інформації. 

Програма тренінгу була насичена та цікава, батьків з програмою ознайомила директорка КУ ІРЦ Альона Куцолапська. Людмила Музика, вчитель-логопед зазначила, що материнська любов, таємнича та загадкова, стоїть біля витоків життя. Тільки вона ростить добро і стверджує в дитині людське. Усім прекрасним, що створено людиною на Землі, завдячуємо матері.  

Мами активно долучилися до роботи й ділились життєвим досвідом з іншими присутніми.

Вікторія Сендик працювала з мамами згідно тренінгової програми (арт-терапія, музико-терапія, працетерапія та багато іншого). 

Асистенти вчителя ЛФК, Станіслав Калашник провів з усіма бажаючими руханку під драйвову музику «Чіку-ріку», де матусі по справжньому підтанцьовували та робили сихронні рухи.  

Ольга Янчиківська проводила розвивально-ігрові вправи з Марією Гладиш та Вадимом Гранчаком.

Захід пройшов на високому рівні, мета тренінгу досягнута. Матусі залишилися задоволені та сповнені сил. Зі слів мам: «Зарядились на весь місяць».                              

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора