Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перше знайомство з бібліотекою

Дата: 30.06.2021 15:13
Кількість переглядів: 887

Знайомство з бібліотекою, мабуть, у кожної людини залишається у пам’яті назавжди. Адже це перша зустріч з безмежним цікавим світом пізнань, який втілює в собі надбання людського розуму.

Тому дуже важливо для малечі якою буде ця зустріч, який залишить слід у світогляді майбутнього читача.

Бібліотеки нашої громади намагаються залучити дітей до читання з найменшого віку, прищепити зацікавленість до бібліотеки, книг, газет, журналів. Саме з цією метою  в Івашківській сільській бібліотеці відбулася екскурсія вихованців місцевого дитячого садочка «Малятко» під назвою «До бібліотеки завітай, книжечку прочитай».

Завідуюча бібліотекою Люльчак Надія Савівна в доступній формі розповіла малечі, що таке бібліотека, ознайомила з бібліотечним фондом для її вікової категорії, який виділено в окремій, відповідно оформленій, кімнаті юного читача.

Діти з широко розплющеними очима слухали бібліотекаря, задавали несподівані питання, розглядали книжечки та журнали, смакували, заздалегідь підготовленими, солодощами.

Сподіваємось, ця перша зустріч з Храмом знань стане для маленьких читайликів потужним поштовхом до активного відвідування сільської бібліотеки.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора