Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оперативна нарада

Дата: 10.08.2021 16:50
Кількість переглядів: 462

10 серпня 2021 року, відбулась щотижнева оперативна нарада з керівниками відділів та управлінь виконавчого комітету міської ради.

Відкриваючи нараду, в.о. міського голови, секретар міської ради Катерина Кедик зазначила, що в Шаргородській територіальній громаді  досить малими темпами відбувається процес вакцинації населення від COVID-19,  наголосила, що новий вірус «Дельта», який наразі поширюється країною протікає досить важко і захиститись від нього можна лише, зробивши щеплення. Секретар міської ради надала доручення щодо активізації відповідної інформаційної роботи серед жителів Шаргородської міської територіальної громади.

Згідно інформації головного лікаря КНП «Шаргородський центр первинної медико-санітарної допомоги» Віктора Кормоша наразі в громаді провакциновано 12% населення. Пункти вакцинації працюють в штатному режимі, здійснюють виїзди мобільної бригади в села, проте люди вакцинуватись не поспішають.

Головний лікар КНП «Шаргородська міська лікарня» Віталій Чорний прозвітував про хід ремонтних робіт в реанімаційному відділенні міської лікарні.

Далі начальник відділу освіти та спорту міської ради Володимир Кутнік поінформував про початок об’їзду шкіл громади та пов’язані з цим проблемні питання, які наразі потребують вирішення.

Начальник управління  містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, екології та комунальної власності Микола Ліщина  прозвітував про проведення тендерних процедур, які напряму впливають на  початок ремонтних робіт приміщення ЦНАПу.

Під час наради порушувались також питання щодо виплати заборгованості по заробітній платі, ремонту доріг, підготовки до відзначення на Шаргородщині Дня незалежності України.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора