Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочисті збори з нагоди відзначення Дня незалежності України

Дата: 21.08.2021 07:45
Кількість переглядів: 793

В рамках відзначення 30-ї річниці Незалежності України, 20 серпня 2021 року в приміщенні Центру культури і дозвілля відбулись урочисті збори, в яких взяли участь: міський голова Володимир Барецький, голова Жмеринської районної ради Анатолій Бешлей, заступник голови Жмеринської райдержадміністрації Вадим Соляник, представники духовенства,  депутати міської ради, голови міської ради, райдержадміністрації та районної ради минулих років, керівники та працівники органів місцевого самоврядування, комунальних установ, закладів культури, освіти, медицини та ін.

За останні роки багато чого змінилося: і країна, і люди, що живуть в ній, проте незмінним залишилося бажання кожного з нас жити у вільній і мирній державі. Українці йшли до своєї незалежності разом. І тому Гімн нашої держави у виконанні муніципального духового оркестру звучав сьогодні  по-особливому урочисто.

«Цей день омріяний багатьма поколіннями українців. І, отримавши свободу та самостійність,  кожен з нас має щоденно дбати про збереження миру та злагоди в нашій рідній Україні. Так, як це зараз роблять українські військовослужбовці - без вагань захищають кордони нашої  Батьківщини, зі зброєю в руках, мужньо виборюють  свободу кожного громадянина України...

Нинішнє святкування Дня незалежності – це черговий маленький крок на  шляху формування самобутності Шаргородської територіальної громади, її культурної та туристичної привабливості. Думаю, що разом, спільними зусиллями, ми зробимо Шаргородщину духовно та економічно сильнішою…» - зазначив Володимир Іванович, виступаючи перед учасниками заходу. Він також  подякував усім трудівникам Шаргородщини за добросовісну працю та вірність професійному обов’язку. 

З вітальним словом до учасників зборів звернулась заступник голови молодіжної ради при міському голові Марія Соляник.

За активну громадянську позицію, вагомий особистий внесок  у розвиток Шаргородщини та з нагоди відзначення  30-ї річниці Незалежності України Почесними Грамотами міського та районного рівнів  були нагороджені голови громадських та партійних організацій, учасники АТО/ООС, кращі вчителі, працівники соціальної сфери, лікарі, фізичні особи-підприємці нашої громади та інші.

На завершення народний аматорський камерний ансамбль «Ірмос» Шаргородської школи мистецтв виконав знакову пісню «Боже, Великий, Єдиний, нам Україну храни»

Тож нехай завжди буде мирним небо над нашою Україною!

З Днем Незалежності,  Україно!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора