Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошується початок надання пропозицій щодо кандидатур на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Шаргород»

Дата: 07.06.2022 11:17
Кількість переглядів: 244

Відповідно до рішення 6 сесії 8 скликання Шаргородської міської ради від 16.02.2021 року № 54 «Про затвердження Програми «Нагородження відзнаками міського рівня, організація і проведення урочистих та інших заходів у населених пунктах, що входять до Шаргородської міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки» та  Положення «Про порядок нагородження відзнаками місцевого рівня», виконавчим комітетом міської ради оголошується прийом документів з метою висування кандидатів на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Шаргород».

Звання «Почесний громадянин міста Шаргород» є вищим знаком вдячності жителів територіальної громади, і присвоюється за видатні заслуги і значний особистий внесок у розвиток економіки, культури, науки, освіти і спорту, особам, чия багаторічна виробнича, благодійна, просвітницька  громадська діяльність одержала визнання жителів громади.

Наразі це почесне звання присвоєно 9 особам.

Присвоєння звання «Почесний громадянин міста Шаргород» здійснюється  за поданням трудових колективів підприємств, установ, організацій (незалежно від форм власності), громадських об’єднань, партійних та профспілкових організацій, міських відділень спілок, товариств, органів самоорганізації населення, а також загальних зборів громадян.

Попередній розгляд поданих матеріалів проводить відповідна постійна комісія. Звання «Почесний громадянин міста Шаргород» присвоюється рішенням сесії міської ради не більше, ніж двом особам протягом одного року.

На розгляд надається ПОДАННЯ, супровідний лист та фото претендента на звання.

Подання разом з супровідним листом та фото на ім'я міського голови надаються до загального відділу виконавчого комітету Шаргородської міської ради за адресою: м.Шаргород, вул.Героїв Майдану, 224, каб. №105. електронна адреса: shmr23500@ukr.net.

Наголошується, що кінцевий термін подання пропозицій щодо кандидатур на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Шаргород» - до 01 липня 2022 року.

Виконавчий комітет міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора