Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вічна пам'ять полеглим Захисникам та Захисницям Української Держави!

Дата: 14.10.2022 15:03
Кількість переглядів: 438

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну наші  Захисники та Захисниці взяли до рук зброю, щоб боронити Українську Державу  від російського ворога.

На фронт захищати рідні домівки пішли надзвичайно багато жителів Шаргородської територіальної громади.

На превеликий жаль, десять молодих чоловіків – наших земляків,  загинули: Печенюк Руслан Русланович (м.Шаргород), Петренко Віктор Володимирович (с.Слобода-Шаргородська),  Шпак Василь Васильович (с.Івашківці), Баланчук Валентин Васильович (м.Шаргород), Шеремета Володимир Іванович (с.Носиківка), Кривенков Олександр Михайлович (с.Андріївка), Дерень Андрій Миколайович (с.Мишівське), Малиновський Анзор Анзорович (с.Руданське), Мурзак Валентин Васильович (с.Лозова), Кушнір Вячеслав Олексійович (с.Слобода-Шаргородська).

Сьогодні, 14 жовтня 2022 року, у День Захисників та Захисниць України, міський голова Володимир Барецький та працівники виконавчого апарату міської ради спільно з рідними полеглих Героїв відвідали могили загиблих воїнів ЗСУ у місті Шаргород, поклали квіти і лампадки, помолились про їх життя вічне на небесах.

Імена загиблих Героїв - наших земляків назавжди вписані в історію Шаргородської територіальної громади та усієї України. Вклонімось їх подвигу, бережімо Україну так, як берегли її наші відважні захисники!

Герої не вмирають!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора