Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Листопада, 2023 р., 11:33
Відповідно до рішення Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Вінницькій ОВА та з метою запобігання поширенню сказу тварин, в Шаргородській територіальній громаді 5 листопада 2023 року (неділя) з 07.00 год. до 17.00 год. буде проведено  відстріл лисиці червоної.
03 Листопада, 2023 р., 11:13
Сьогодні, 03 листопада 2023 року, відбулась робоча зустріч міського голови Володимира Барецького та начальника Шаргородського управління Жмеринської філії Вінницького обласного центру зайнятості Ніни Кушнір на якій обговорювалось питання продовження співпраці з організації громадських робіт із залученням безробітних на території Шаргородської громади.
02 Листопада, 2023 р., 15:50
Біль за грудиною – то не конче інфаркт, а інфаркт – це не завжди хапання за груди ліворуч, як це показують у кіно. Раптовий біль може бути через стенокардію, коли серцю мало кисню, але багато навантаження, чи через інші хронічні захворювання, як-от гастроезофагеальна рефлюксна хвороба, напад астми тощо. Це звучить маловтішно, проте про хронічні хвороби люди зазвичай знають і мають при собі ліки, чи знають, як діяти, коли стане зле. До серцевих же нападів ми буваємо готові рідше.
02 Листопада, 2023 р., 09:54
Упродовж листопада 2023 року Державна служба зайнятості спільно з Федерацією роботодавців України за підтримки Helvetas Swiss Intercooperation проводить опитування роботодавців з метою визначення поточних та перспективних потреб підприємств у працівниках, затребуваних професіях та навичках.
01 Листопада, 2023 р., 16:01
У Шаргородській міській територіальній громаді призначено нового начальника відділу освіти і спорту міської ради. Ним став Іванець Сергій Миколайович. Відповідне розпорядження сьогодні підписав міський голова Володимир Барецький.
01 Листопада, 2023 р., 13:36
Користуйтеся газом відповідально та безпечно!
31 Жовтня, 2023 р., 15:04
Сьогодні у Шаргородській громаді провели в останню путь воїна-оборонця України Ковальського Геннадія Васильовича з села Копистирин, який загинув 23 жовтня 2023 року на Запоріжжі. Цьогоріч йому виповнилося 38 років.
31 Жовтня, 2023 р., 13:58
Гепатит А – це хвороба печінки, яку провокує вірус гепатиту А. Зараження відбувається за допомогою фекально-орального механізму, який реалізується водним (основний), харчовим і контактно-побутовим шляхами. Можлива передача вірусу парентеральним шляхом через кров. Тобто, вірус поширюється переважно при вживанні людиною харчових продуктів або води, забруднених фекаліями інфікованої вірусом людини, внаслідок недотримання правил санітарії та особистої гігієни.
31 Жовтня, 2023 р., 11:39
Команда Міжнародного республіканського інституту «IRI Ukraine» презентувала посібник «Як впровадити програму стажування для молоді?». Його розробили для органів місцевого самоврядування на основі практичного досвіду впровадження пілотних програм стажування в громадах у межах програми USAID «Мріємо та діємо».
31 Жовтня, 2023 р., 10:08
Володіння англійською відкриває доступ до нових знань. Знавці можуть почуватися впевнено в будь-якій країні світу та ловити тренди, які ще не дійшли до українського ринку. Англійська — ключ до можливостей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора