Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

31 Жовтня, 2023 р., 11:39
Команда Міжнародного республіканського інституту «IRI Ukraine» презентувала посібник «Як впровадити програму стажування для молоді?». Його розробили для органів місцевого самоврядування на основі практичного досвіду впровадження пілотних програм стажування в громадах у межах програми USAID «Мріємо та діємо».
31 Жовтня, 2023 р., 10:08
Володіння англійською відкриває доступ до нових знань. Знавці можуть почуватися впевнено в будь-якій країні світу та ловити тренди, які ще не дійшли до українського ринку. Англійська — ключ до можливостей.
31 Жовтня, 2023 р., 09:04
Міжнародний благодійний фонд Mama Мoya надає цільову грошову допомогу вразливим категоріям жінок, які опинилися у складних життєвих обставинах внаслідок російської агресії.
31 Жовтня, 2023 р., 08:01
Шановні жителі Шаргородської громади! Тіло загиблого захисника України Геннадія Ковальського привезли до рідного дому в селі Копистирин.
30 Жовтня, 2023 р., 16:13
Документальний проєкт "Незламні діти. Я чекаю" розповідає історії українських дітей, які побачили війну на рідній землі, але не покинули своїх мрій та переконань.
30 Жовтня, 2023 р., 15:10
АТ «Укрпошта» інформує
30 Жовтня, 2023 р., 10:09
ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує, що під час складання податкової декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, при декларуванні «нового» об’єкту нерухомого майна, слід вказувати розмір мінімальної заробітної плати станом на 1 січня звітного ( податкового року) а не на момент складання (подання) Декларації платником податків.
27 Жовтня, 2023 р., 15:01
ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує, що платники, які використовують єдиний рахунок, під час сплати (стягнення) податків, зборів, митних, інших платежів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, внесення авансових платежів (передоплати), грошової застави, а також у разі їх повернення, зобов’язані при заповненні реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції  керуватися Порядком заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 22.03.2023 № 148 із змінами.
27 Жовтня, 2023 р., 14:42
27 жовтня на черговій 45 сесії обласної Ради першим питанням порядку денного депутати розглянули та ухвалили рішення «Про принципи та пріоритети формування обласного бюджету Вінницької області на 2024 рік». Відповідно до них, депутати рекомендували Вінницькій обласній військові адміністрації здійснювати формування обласного бюджету.
27 Жовтня, 2023 р., 12:41
Коли болить зуб — ми йдемо до стоматолога, коли хапає серце — до кардіолога. Коли після місяців сильного стресу поглинає тривога, вирують чи навпаки завмирають емоції, далеко не кожен готовий звернутися до фахівця з ментального здоров’я. Через стигму та хибні уявлення, «невидимі поранення» забирають сили навіть у найстійкіших.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора