Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Червня, 2023 р., 14:37
Хочете закрити бізнес? Тепер це можна зробити за 1 секунду на порталі Дія без участі реєстратора. Більше не потрібно чекати, поки заяву опрацює людина, — усе автоматично.
21 Червня, 2023 р., 10:40
20 червня Вячеслав Соколовий провів розширене засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної Ради. Участь у засіданні взяли заступник начальника обласної військової адміністрації Сергій Здітовецький, секретар Вінницької міської Ради Павло Яблонський, перший заступник голови обласної Ради Володимир Кістіон, заступники голови обласної Ради Дмитро Чаленко, Ігор Івасюк та Анатолій Ткач, голови районних рад, сільські, селищні й міські голови, голови постійних комісій обласної Ради та керівники політичних фракцій обласної Ради.
21 Червня, 2023 р., 09:06
Сімейними формами виховання є усиновлення, опіка, піклування, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу.
20 Червня, 2023 р., 15:32
Для підтримки українців, постраждалих внаслідок підриву греблі  Каховської ГЕС, з державного бюджету виділено понад 564 млн гривень на виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.
20 Червня, 2023 р., 10:10
Відділ житлово-комунального господарства та екології  управління містобудування, архітектури, житлово-комунального  господарства, екології та комунальної власності Шаргородської міської ради інформує, що  за травень – червень місяць в міську раду надходили численні  скарги від жителів навколишніх сіл щодо розповсюдження  популяції диких тварин таких, як лиси.
20 Червня, 2023 р., 09:56
Шановні громадяни, зважаючи на військову агресію російської федерації проти України, навмисне знищення та пошкодження сільськогосподарських підприємств, сільськогосподарської техніки, земель сільськогосподарського призначення та зривання жнивної кампанії 2023 на території областей, які межують зони бойових дій (деокупованих територій), а також враховуючи теракт на Каховській ГЕС – питання забезпечення протипожежного захисту нового врожаю являється вкрай важливим питанням сьогодення!
20 Червня, 2023 р., 09:43
 Ми – народ, який не зламати, не подолати та не скорити. Ми щиро віримо в нашу перемогу і заради неї працюємо за будь-яких обставин та погодних умов. А тому, з метою підтримки воїнів Збройних сил України, 18 червня 2023 року продовжився благодійний марафон «Об’єднуємося заради Перемоги», який традиційно проходить на площі біля супермаркету «Коровай».
19 Червня, 2023 р., 14:41
Розпорядження міського голови від 19 червня 2023 р. №27 «Про скликання двадцять дев'ятої позачергової сесії Шаргородської міської ради 8 скликання»
19 Червня, 2023 р., 11:44
У мешканців територій, які звільняють від окупантів Збройні сили України, виникає багато правових проблем. Їм потрібна юридична допомога, зокрема, щоб відновити втрачені документи, звернутися по компенсацію за зруйноване житло чи навіть для пошуку рідної людини, яка зникла безвісти.
19 Червня, 2023 р., 11:14
Відділ житлово-комунального господарства та екології  Управління містобудування, архітектури, житлово-комунального  господарства, екології та комунальної власності Шаргородської міської ради  доводить інформацію щодо нових правил любительської та спортивної ловлі. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора