Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підписано партнерську угоду про співпрацю

Дата: 16.04.2018 13:31
Кількість переглядів: 1180

           Шаргородська міська рада активно проводить роботу в пошуку міжнародних партнерів для встановлення дружніх та партнерських відносин, адже міжнародна співпраця на даний час – це вимога часу. Життя іде вперед, суспільство прагне розвитку, пізнання нового, цікавого, самовдосконалення і самореалізації.

         Для Шаргородської міської ради міжнародна співпраця дає можливість ознайомитись з процесами європейського розвитку громад, запозичувати досвід вдосконалення і налагодження життя територіальної громади, а головне, інтегрувати молодь, залучати її вивчати культуру європейських країн, знайомитися з європейськими цінностями, а також ділитися своїми надбаннями, досягненнями і традиціями.

          У п’ятницю, 13 квітня, у приміщенні Шаргородської міської ради була підписана Угода про партнерство та співпрацю між Шаргородською територіальною громадою та містом і ґміною Ґура-Кальварія Мазовецького воєводства (Республіка Польща). Для підписання Угоди до Шаргорода завітала делегація у складі 5 представників.

            Угоду про партнерство і співпрацю підписали  Шаргородський міський голова Ігор Винокур і бурмістр міста та ґміни Ґура-Кальварія Даріуш Зелінський.           

            Підписана Угода передбачає встановлення дружніх та партнерських відносин між Сторонами з метою розвитку взаємних контактів для реалізації спільних дій спрямованих на розвиток у сферах освіти та туризму.

            Даною Угодою передбачено механізм співпраці у здійсненні двосторонніх програм молодіжного обміну.

            Польська делегація ознайомилися з історією, культурними і освітніми закладами міста. Дуже позитивні враження у них залишились після відвідин міського дошкільного навчального закладу №2, вихованці якого виступили з невеликим концертом.

            Польські гості подякували керівництву міста за теплий прийом і зазначили, що за час перебування в Україні почерпнули для себе багато корисного та цікавого.

            Міський голова Ігор Винокур подякував польським друзям за візит, висловив надію, що все заплановане вдасться, передав вітання від усіх шаргородців мешканцям міста і ґміни Ґура-Кальварія, побажав гостям щасливого повернення додому.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора