Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

 

 

 

27 Липня, 2024 р., 08:19
Кожна людина у своєму житті проходить через чимало випробувань та радощів, долає перешкоди і прагне чогось більшого. Але усі ми насправді розуміємо, що найбільша наша цінність – це  здоров’я. Підтримувати його, або відновлювати ми довіряємо медикам, чиє професійне свято ми відзначаємо сьогодні.
26 Липня, 2024 р., 15:57
Майже 100 мільйонів гривень компенсації сільгоспвиробникам за придбання вітчизняної техніки, понад 350 млн грн на гранти на переробку, 50 млрд грн позик за програмою “Доступні кредити 5-7-9”, з яких 9,4 млрд грн — на інвестиційні цілі. Такими є результати перших шести місяців реалізації економічної політики «Зроблено в Україні», ініційованої у лютому Президентом України Володимиром Зеленським.
26 Липня, 2024 р., 09:00
Щоденно, о 9:00 год. – зупиніться, де б Ви не були, утримайтесь від слів і віддайте шану всім українцям, які віддали життя за Мир і Перемогу України! Вшануймо світлу пам’ять найкращих синів України та Шаргородщини, які загинули за незалежність та волю рідного краю, назавжди покинули земний шлях і приєдналися до Небесного війська:
25 Липня, 2024 р., 13:14
Обираючи замок для свого будинку, ми завжди думаємо про надійність. Важливо бути впевненим, що наш дім захищений від непроханих гостей. Але чи так само ми ставимося до створення наших цифрових "замків" – паролів? У світі, де інформаційна безпека набуває все більшого значення, вміння створювати надійні паролі стає не менш важливим, ніж вибір міцного замка для вхідних дверей.
25 Липня, 2024 р., 11:47
Напередодні Дня медичного працівника міський голова Володимир Барецький привітав трудівників галузі охорони здоров’я  Шаргородської територіальної громади з професійним святом. Подякував за професіоналізм, стійкість, відданість роботі, а також  вручив Почесні Грамоти Шаргородської міської ради.     
25 Липня, 2024 р., 07:58
25 липня у Вінницькій області очікуються грози, подекуди град та шквали 15-20 м/с (І рівень небезпеки, жовтий).
24 Липня, 2024 р., 13:14
З метою виховання у жителів Шаргородської територіальної громади поваги та любові до свого міста та села, підтримання чистоти та належного санітарного порядку на власних садибах, прибудинкових територіях, присадибних ділянках розпорядженням міського голови від 24 липня 2024 року № 24 на території Шаргородської територіальної громади оголошено конкурс на «Кращу садибу року», «Кращий багатоквартирний будинок року».
24 Липня, 2024 р., 13:08
Вакцинація за Національним календарем щеплень захищає і дітей, і дорослих від багатьох інфекцій. У Міністерстві охорони здоров’я України зазначають, що якщо ви не вакциновані або пропустили щеплення, то  можете наражатися на небезпеку.
24 Липня, 2024 р., 09:27
Виконавчий комітет Шаргородської міської ради надає інформацію про наявність деревини дров’яної непромислового використання для потреб населення (у вартість не входить доставка автомобілем), а саме:
24 Липня, 2024 р., 09:24
Терористи продовжують обстрілювати нашу енергетичну інфраструктуру, тож останнім часом вся країна потерпає від вимушених вимкнень електроенергії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора