Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський голова Володимир Барецький та заступник міського голови Людмила Петелько зустрілися з освітянами Шаргородської територіальної громади

Дата: 20.01.2021 16:48
Кількість переглядів: 514

     19 січня 2021 року в залі засідань Шаргородської міської ради відбулась нарада з керівниками закладів освіти Шаргородської територіальної громади.

     Відкривши засідання, міський голова Володимир Барецький та заступник голови міської ради з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Петелько повідомили про призначення начальника відділу освіти і спорту виконавчого комітету Шаргородської міської ради. Ним став Володимир Кутнік,  який до цього часу очолював відділ освіти Шаргородської райдержадміністрації.

     Далі Володимир Барецький говорив про основні аспекти розвитку галузі освіти й спорту в умовах децентралізації. «В житті кожної людини освіта є вкрай важливою. Саме тому, реформу освіти в рамках децентралізації визначено, як одну з пріоритетних. Наше з вами завдання працювати на благо кожної дитини. –  сказав міський голова. – Зі свого боку зазначу, що завжди готовий до співпраці та конструктивного діалогу».

    Під час проведення наради були обговорені питання щодо впровадження нового Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, особливості проведення атестації педпрацівників, проведення ДПА та ЗНО у 2021 році, виконання наказу щодо затвердження Базового компонента дошкільної освіти та ряд інших питань.

    Заступник міського голови Л.Петелько, підсумовуючи проведену нараду, зазначила, що міська рада та відділ освіти і спорту міськвиконкому всезагально сприятимуть закладам дошкільної освіти та закладам середньої освіти задля забезпечення плідної співпраці та ефективної координації дій з метою  виконання поставлених завдань. 

  Загалом нарада відбулась в формі діалогу. Кожен з керівників закладів освіти отримав конкретні та фахові відповіді на поставлені питання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора