Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сертифікація учителів початкових класів

Дата: 28.01.2021 09:50
Кількість переглядів: 337

      Учора завершився основний етап реєстрації вчителів початкових класів для участі в сертифікації 2021, метою якої є виявлення та стимулювання педагогічних працівників з високим рівнем професійної майстерності, які володіють методиками компетентнісного навчання і новими освітніми технологіями та сприяють їх поширенню.

      На сьогодні 1559 учителів українських шкіл сформували реєстраційні картки-заяви, що становить 77,95% від гранично допустимої кількості учасників цьогорічної сертифікації. Наразі у Вінницькій області ще не вичерпано квоту сформованих карток-заяв для проходження сертифікації (при граничній кількості 90 їх сформували 63 педагоги). А це означає, що педагоги ще мають шанс пройти сертифікацію, яка у випадку її позитивного результату сприятиме зростанню заробітної плати на 20 % 28-31 січня триватиме додатковий етап реєстрації, під час якого подати заяви зможуть всі охочі вчителі початкової класів, які працюють на відповідній посаді за основним місцем роботи та мають стаж педагогічної роботи не менше двох років, незалежно від квоти в тій чи тій області.

      Реєстрацію вчителів початкових класів для проходження сертифікації у 2021 році достроково буде припинено в разі, якщо 2000 осіб сформують бланки реєстраційних карток-заяв.

      Звертаємо увагу на те, що процедура реєстрації для участі в сертифікації педагогічних працівників не завершується створенням реєстраційної картки-заяви за допомоги спеціального сервісу, а передбачає надсилання комплекту документів до Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти. 

      Усі документи мають бути надіслані не пізніше 31 січня.

      Запрошуємо учителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Шаргородської міської ради стати учасниками сертифікації.

      Бажаємо успіхів!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора