Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні жителі Шаргородської громади!

Дата: 04.02.2021 11:45
Кількість переглядів: 424

      Адміністративно-територіальна реформа, утворення нових громад, проведення місцевих  виборів,  прийняття рішень з дотриманням  всіх умов та вимог чинного законодавства,  створення  та реєстрація  управлінь та відділів  виконавчих органів міської ради,  вирішення кадрових питань, все  це  дещо затягнуло  початок  бюджетного  механізму не тільки в нашій громаді.   

        Однак, доводжу до Вашого відома,  що фінансово-бюджетний процес  вже  на завершальному етапі.   Зареєстровані всі учасники бюджетного процесу, затверджені відповідні кошториси на проведення  видатків, відкрито значну  частину  рахунків бюджетних установ.  Ми нарешті розпочали  фінансування. Сьогодні  подано платіжні документи до Управління державної  казначейської служби  на  виплату заробітної плати за січень місяць  працівникам установ та закладів освіти нашої громади.  В понеділок-вівторок люди зможуть отримати заробітну плату.  Поступово  буде проведено фінансування і інших  галузей  бюджетної сфери.

    Прошу  вибачення за тимчасові незручності, спричинені  затримкою  у виплаті заробітної плати, надіюсь на Ваше розуміння ситуації.

 

         З повагою,

         Міський голова                                     Володимир Барецький

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора