Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський голова Володимир Барецький зустрівся з представниками громадських організацій Шаргородщини

Дата: 09.02.2021 18:45
Кількість переглядів: 528

Сьогодні, 09 лютого 2021 року,  у приміщенні міськради відбулась зустріч голови міської ради Барецького В.І., секретаря міської ради Кедик К.С., заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Соляника А.С. та Петелько Л.В. з представниками громадських організацій Шаргородщини.

На даній зустрічі були обговорені питання щодо співпраці органів місцевого самоврядування та представників громадськості.

Зважаючи на актуальність  проблем, які наразі стоять перед міською владою щодо збереження культурної спадщини Шаргородського краю, благоустрою громади, ряду соціальних питань, а відтак - поліпшення рівня життя мешканців краю, голова зауважив, що лише спільними зусиллями ми можемо досягти позитивних результатів.

Серед проблемних питань, які наразі турбують лідерів громадських формувань – проблема процедури державної реєстрації змін до відомостей про громадське об’єднання, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, у тому числі змін до установчих документів. Роз’яснення з даного питання надав начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконкому міської ради Задорожний С.Й.   Інформаційні матеріали з роз’ясненнями та зразками заповнення документів можна знайти на сайті міської ради за посиланням: https://shargorod-miskrada.gov.ua/derzhavna-reestraciya-zmin-do-vidomostej-pro-gromadske-obednannya-18-23-53-09-02-2021/

Підсумки наради підвів міський голова, який зауважив, що завжди готовий до конструктивного діалогу та плідної співпраці.


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора