Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородці вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2021 15:34
Кількість переглядів: 400

Фото без опису 

ВІДЕО

     Сьогодні , 15 лютого 2021 року, в міській раді відбулись заходи  з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виведення військ з Афганістану.

     До присутніх в залі засідань воїнів-інтернаціоналістів звернувся міський голова Володимир Барецький, який щиро подякував їм  за відповідальність, незбориму силу духу та  героїзм, побажав здоров’я, миру і злагоди.

     В даній зустрічі також взяли участь секретар міської ради Катерина Кедик, заступники міського голови Людмила Петелько, Артем Соляник та Андрій Майданюк, керівники медичних установ Шаргородської територіальної громади,  начальник відділу персоніфікованого обліку управління соціального захисту райдержадміністрації  Наталя Чіпак.   

     Учасники бойових дій на території інших держав мали можливість поставити  присутнім фахівцям питання та отримати на них вичерпні відповіді.

     Усі учасники заходу, прийнявши участь у мітингу, поклали живі  квіти до пам’ятника воїнам-афганцям у м.Шаргород та хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора