Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась оперативна нарада

Дата: 22.02.2021 16:44
Кількість переглядів: 422

      Сьогодні, 22 лютого 2021 року, відбулась щотижнева оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради під керівництвом міського голови Володимира Барецького.

      Відкривши нараду, міський голова зазначив, що 24 лютого 2021 року відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету міськради. На розгляд членів виконкому буде винесено питання щодо затвердження  графіку роботи закладів торгівлі та режиму продажу закладами торгівлі алкогольних напоїв, а також встановлення плати за торгівлю за межами базару. На засіданні виконавчого комітету готуються проекти рішень щодо затвердження графіку виїзду сімейних лікарів ЦПМСД в населені пункти Шаргородської територіальної громади, Положення про старост та роботи комісії з питань надзвичайних ситуацій.

      Далі міський голова надав доручення заступникам голови, керуючому справами та керівникам профільних структурних підрозділів щодо розробки Статуту Шаргородської територіальної громади та Стратегії її розвитку, організації роботи закладів освіти територіальної громади,  роботи  комісії з питань повноти сплати податків, реконструкції приміщення для Центру надання адміністративних послуг та ін..

     Міський голова доручив заступнику голови з питань діяльності виконавчих органів ради А.Солянику підготувати зустріч з перевізниками з питань компенсації за перевезення пільгових категорій населення. Обговорювались питання впорядкування доріг в громаді, організації вуличного освітлення, реконструкції каналізаційної системи та ряд інших.

     Особливу увагу під час наради міський голова акцентував на питанні організації дозвілля та відпочинку молоді. На жаль, наразі на теренах громади існує надзвичайно мало місць, де б наша молодь змогла належним чином  провести свій вільний час. «Кожен з нас має формувати майбутнє покоління шаргородців. Тому в Шаргородській громаді проводяться освітні, спортивні, танцювальні, вокальні та інші заходи. Проте цього не достатньо. Ми й надалі працюватимемо з метою зміцнення інфраструктури закладів культури та спорту, підтримуватимемо нашу талановиту молодь, як морально, так і заохочуватимемо матеріально» - зазначив Володимир Іванович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора