Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Володимир Барецький: «Кожен мешканець громади повинен підтримувати чистоту і порядок там, де проживає чи працює»

Дата: 25.02.2021 15:54
Кількість переглядів: 420

   Шаргород – старовинне місто, яке має свій, особливий, колорит та ідентичність. Проте, все частіше на території нашого міста можна побачити занедбані будинки, паркани, і що найбільш обурливо – засмічені та порослі бур’янами  прибудинкові території.

   Сьогодні, 25 лютого 2021 року, міський голова Володимир Барецький, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Артем  Соляник, радник міського голови Микола Слободянюк, начальник управління містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, екології та комунальної власності міської ради Микола Ліщина, начальник КП «Комунсервіс» Микола Ведецький зустрілись з мешканцями восьмиквартирного будинку №286, який знаходиться в м.Шаргород по вулиці Героїв Майдану.

   Дана зустріч зумовлена тим, що саме біля цього житлового будинку  планується розташування міського комунального ринку. Однак даний будинок та прилегла прибудинкова територія мають вкрай антисанітарний стан. В жахливому вигляді й паркан біля нього.

    «Згідно з нині діючими  Правилами благоустрою, кожен власник житла має прибрати територію, прилеглу до свого будинку. Кожен мешканець громади повинен  підтримувати чистоту і порядок там, де проживає чи працює» - зазначив Володимир Барецький.

   Володимир Іванович запропонував  мешканцям будинку №286 створити ОСББ, здійснити процедуру приватизації  прилеглої до будинку території. Межуюча з даною територією земельна ділянка (орієнтовно 1,5 га) буде відведена для облаштування міського комунального ринку. 

   Турбота про чистоту і благоустрій Шаргородської територіальної громади – справа та обов’язок кожного мешканця. Впоратися з усім самотужки комунальне підприємство не в змозі. Тож добре було б долучитися до такої корисної справи жителям  кожного населеного пункту.

 

   04 березня 2021 року запланована зустріч міського голови Володимира Барецького з мешканцями будинків 274, 276, 278, 282, які розташовані по вулиці Героїв Майдану.   

   Шановні жителі територіальної громади! Будьмо дбайливими господарями на власній землі, адже усі ми хочемо бачити свої населені пункти красивими і комфортними для проживання.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора