Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оперативна нарада

Дата: 01.03.2021 18:57
Кількість переглядів: 396

Сьогодні, 01 березня 2021 року, відбулась щотижнева оперативна нарада з керівниками відділів та управлінь виконавчого комітету міської ради під керівництвом міського голови Володимира Барецького.

Відкриваючи нараду, міський голова зазначив, що в Шаргородській територіальній громаді досить складною залишається ситуація щодо захворюваності населення на COVID-19. Згідно інформації головного лікаря КНП «Шаргородська міська лікарня» В.Чорного наразі  на лікуванні в Шаргородській МЛ перебуває 61 людина, яка хвора на коронавірус. Тому Володимир Іванович  вкотре наголосив на необхідності дотримання заходів карантину.

Далі Шаргородський міський голова В.Барецький акцентував увагу присутніх на проведенні заходів щодо благоустрою населених пунктів та створенні ОСББ, для чого готовий залучати відповідних спеціалістів для консультацій з цього питання. 

Під час наради порушувались також питання щодо фінансування галузей освіти та культури, формування ставок податків, розробки Стратегії розвитку Шаргородської територіальної громади та ін..

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора