Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась нарада з керівниками сільськогосподарських підприємств

Дата: 02.03.2021 10:43
Кількість переглядів: 809

01 березня 2021 року в міській раді відбулась нарада з керівниками сільськогосподарських підприємств  під керівництвом міського голови Володимира Барецького.

В нараді прийняли участь: секретар міської ради Катерина Кедик, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Майданюк і Людмила Петелько, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Ігор Кушнір, начальник управління фінансів та економічного розвитку міської ради Наталя Дубчак.

Темою наради було питання «Про порядок надання невитребуваних (непереоформлених) земельних часток (паїв)».

Відкривши засідання, міський голова Володимир Барецький зосередив увагу присутніх на основних аспектах життєдіяльності Шаргородської територіальної громади, говорив про поточні проблемні питання та ділився планами на перспективу.

Далі, перед учасниками наради виступили: директор Шаргородської філії обласного центру зайнятості Ніна Кушнір, головний державний ревізор – інспектор ГУ ДПС у Вінницькій області Катерина Тютюнник, начальник відділу обслуговування громадян №19 (сервісний центр) управління обслуговування громадян ГУ ПФУ у Вінницькій області Олег Мельник та начальник відділу земельних ресурсів Валерій Голоднюк.

Учасники наради обговорили питання щодо здійснення обліку земель та збільшення орендної плати за використання земельних часток на території Шаргородської територіальної громади.

Нарада проходила у форматі «питання-відповідь», між учасниками відбулась активна дискусія та обмін досвідом.

«Нам необхідно провести моніторинг використання земельних ділянок та привести їх у відповідність до чинного законодавства. Усі наявні земельні ресурси мають приносити прибуток, як орендодавцям і орендарям, так і державі. Саме тому кожен на своєму місці має працювати добросовісно і відкрито. Я та депутатський корпус завжди готові до діалогу, конструктивної розмови та співпраці!» – зазначив Володимир Іванович, підводячи підсумки наради.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора