Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч міського голови Володимира Барецького з жителями села Копистирин

Дата: 02.03.2021 15:15
Кількість переглядів: 648

         Сьогодні, 02 березня 2021 року, міський голова Володимир Барецький зустрівся з жителями села Копистирин з метою вирішення поточних проблемних питань, які на сьогодні турбують мешканців  цього населеного пункту.

         В зустрічі також взяли участь: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Артем Соляник та директор КП «Комунгосп» Микола Ведецький.

         Серед питань, що піднімались в ході спілкування: забезпечення водопостачанням, благоустрій території та місцевої водойми, стан якості  доріг, вуличне освітлення, харчування дітей в освітніх закладах села, стан місцевого будинку культури, умови роботи ФАПу та раціональне використання земельних ресурсів. Обговорювались і питання роботи адміністратора та старости села.

         Міський голова, вислухавши скарги, пропозиції та зауваження громадян, надав доручення заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Артему Солянику та керівникам відповідних структурних підрозділів міської ради щодо усунення вказаних у зверненнях недоліків згідно вимог чинного законодавства.

ВІДЕО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора