Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Навчання - запорука професіоналізму

Дата: 03.03.2021 16:17
Кількість переглядів: 787

   У сучасних умовах економічного розвитку та потреби в кваліфікованих працівниках, підготовки сільськогосподарських підприємств до весняно-польових робіт  виникла потреба роботодавців  двох фермерських господарств ФГ«АГРО-ДАР» та ФГ «Врожайне»  у підборі працівників для роботи на підприємствах. 

 З цієї мети роботодавці звернулися до Шаргородської  районної філії Вінницького обласного центру зайнятості за допомогою у підборі та підвищенні кваліфікації майбутніх спеціалістів.

Враховуючи потреби роботодавців, було запропоновано підвищення кваліфікації за напрямком «Правові та організаційні аспекти взаємовідносин у сільському господарстві» , що використовувався в курсах цільового призначення Сумського центру професійно-технічної освіти. Варто зазначити,що навчання безробітних та підвищення кваліфікації проводяться за кошти Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

    Після погодження навчального плану  роботодавцями, розпочалося  навчання 30 безробітних, які перебувають на обліку у Шаргородській районній філії   в пошуку роботи. Навчання проводив  викладач  Лунгол  Володимир  Григорович  протягом трьох  робочих днів.  Під час навчання слухачі були ознайомлені   з правами працівників та трудовими договорами, правовими та організаційними аспектами з охорони праці.

   На підсумковому заняті  директорка  Шаргородської районної філії Кушнір Ніна Василівна  привітала слухачів із успішним закінченням навчання та наголосила, що підвищення кваліфікації та навчання по новій програмі є запорукою професіоналізму, швидкому працевлаштуванню та впевненості у майбутньому.  Директорка  побажала успіхів у працевлаштуванні та гідної заробітної плати за їхній вклад у розвиток підприємства.

  Усі безробітні, які проходили підвищення кваліфікації успішно склали іспит та підтвердили знання здобуті на курсах цільового призначення. Уже зовсім скоро омріяне працевлаштування для осіб , які шукають роботу стане реальністю.  Адже,  з  настанням  сприятливих  погодних  умов  та впевненості  у власних силах, вони будуть працевлаштовані на сільськогосподарські  підприємства.

  Шаргородська районна філія Вінницького ОЦЗ

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора