Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Володимир Барецький: «Ситуація із захворюванням наших громадян на коронавірусну інфекцію залишається критичною. Рекомендації щодо запобігання поширенню COVID-19 будуть ефективними лише тоді, коли їх дотримуватимуться всі, без виключень, свідомо»

Дата: 09.03.2021 11:22
Кількість переглядів: 520

Саме такими словами сьогодні, 09 березня 2021 року, розпочав оперативну нараду міський голова Володимир Барецький. Участь в нараді взяли: секретар міської ради Катерина Кедик, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Артем Соляник та Людмила Петелько, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Ігор Кушнір, керівники відділів та управлінь міської ради.

За інформацією головного лікаря КНП «Шаргородська міська лікарня» Віталія Чорного наразі в лікарні перебуває 89 осіб з підтвердженим фактом захворювання на COVID-19, 22 – з діагнозом «пневмонія», 8 осіб госпіталізовано з підозрою на коронавірус. 7 осіб отримують кисневу підтримку.

Разом з тим в районі розпочато вакцинальну кампанію. На даний час провакциновано 20 осіб. Це, перш за все, медпрацівники.

«Необхідно вкотре нагадати, що кожен громадянин має  усвідомлювати, що саме його відповідальна поведінка, дотримання правил карантину та особистої гігієни – це те, що може запобігти розповсюдженню коронавірусу і тим самим вберегти своє життя та здоров’я рідних і близьких». - підсумував міський голова Володимир Барецький.

 

Далі, міський голова акцентував увагу присутніх на питанні щодо необхідності проведення санітарної очистки територій громади та здійснення ряду заходів щодо благоустрою.

«До кінця 2021 року власники багатоквартирних житлових будинків, які розташовані в  місті Шаргород мають створити ОСББ та навести санітарний порядок, як на прибудинкових ділянках, так і на прилеглих до них територіях.

Разом з тим, нагадую, що благоустрій населених пунктів – це справа не тільки влади, а й кожного жителя громади». – зазначив Володимир Іванович.

 

Під час наради було зазначено, що 10 березня поточного року відбудеться чергове засідання виконавчого комітету, 11 березня – почергова сесія міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора