Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Народний депутат України Лариса Білозір відвідала Шаргородську територіальну громаду

Дата: 12.03.2021 09:57
Кількість переглядів: 779

11 березня 2021 року в Шаргородській територіальній громаді перебувала народний депутат України Лариса Білозір.

Лариса Миколаївна розпочала свою роботу в нашій громаді з участі в позачерговій 7 сесії міської ради 8 скликання. Виступаючи перед депутатським корпусом, депутат Верховної Ради України говорила про удосконалення системи  наповнення місцевих бюджетів, сучасні аспекти функціонування галузей освіти та  охорони здоров’я, формування інституту старост та ін..   

Далі міський голова Володимир Барецький, секретар міської ради Катерина Кедик та народний депутат Лариса Білозір  оглянули будівлю по вулиці Героїв Майдану (№222). Дане приміщення, в якому наразі функціонує відділ обслуговування громадян №19 ГУ Пенсійного фонду України у Вінницькій області,   планується переобладнати під ЦНАП Шаргородської міської ради, що є одним з пріоритетів стратегії розвитку громади.

Зустріч з народним депутатом пройшла в діловій та теплій атмосфері.  Лариса Миколаївна зазначила, що лише на місцях можна оціни потреби та проблеми новостворених громад, лише спільними зусиллями органів місцевого самоврядування та центральної влади можна зробити громаду успішною та зручною для проживання громадян.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора