Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вебінар – це зручно

Дата: 12.03.2021 15:15
Кількість переглядів: 576

В час поширення пандемічного захворювання  стало актуальним урізноманітнення форматів проведення семінарів з клієнтами служби зайнятості. Так,  зокрема,  вже нерідко відвідувачі обирають онлайн заходи, які проводяться за допомогою  Інтернету.

Сьогодення вимагає від шукачів роботи не тільки відповідних професійних вмінь, а й знання правил активного пошуку нового місця працевлаштування та грамотної  презентації власних досягнень. Адже  успіх в змаганні за  підходящу роботу  приходить не стільки до висококваліфікованих працівників, як  до тих,  хто вміє розкрити  свої  переваги  над  іншими претендентами  на  вакантну  посаду  через написання успішного резюме.

11 березня  2021 року провідним фахівцем з профорієнтації Шаргородської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості Віталієм Кухаренко за допомогою платформи  Zoom було проведено запланований вебінар «Підготовка резюме» для 6 безробітних.

Метою онлайн заходу було сформувати в учасників  навички ефективного пошуку роботи через уміння складати успішне резюме.

Резюме - це основний інструмент і помічник у пошуку роботи, візитна картка, яка характеризує особу як фахівця, описує її професійні знання, навички та вміння, попередній досвід роботи, досягнення та особисті якості. Від того, наскільки воно вдало та привабливо буде складено залежить її майбутнє працевлаштування. Оскільки саме цей документ формує у роботодавця перше враження про потенційного працівника та може стати приводом до особистої  зустрічі з ним.

 На вебінарі безробітні ознайомилися з вимогами та правилами складання власного резюме. Таким чином, усім присутнім захід дав можливість зрозуміти, як можна використовувати резюме для того, щоб підвищити свої шанси на ринку праці.

                                                                    Шаргородська районна філія

Вінницького обласного центру зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора