Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оперативна нарада

Дата: 15.03.2021 13:49
Кількість переглядів: 562

Сьогодні, 15 березня 2021 року, у залі засідань міський голова Володимир Барецький провів оперативну нараду з керівниками відділів та управлінь виконавчого комітету міської ради.

Розпочалась нарада з найважливішого питання сьогодення – ситуації, що склалась в територіальній громаді у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції серед населення. Як зазначив, головний лікар КНП «Шаргородська міська лікарня» Віталій Чорний станом на сьогоднішній день на лікуванні у лікарні перебуває 94 особи, які хворіють на коронавірус, з них 80 – у важкому стані. Міський голова Володимир Барецький  наголосив на необхідності дотримання населенням норм карантину.

Далі на нараді обговорювалось питання щодо благоустрою населених пунктів Шаргородської територіальної громади. Зокрема мова йшла про встановлення контейнерів для збору сміття, роботу комунальних підприємств громади, здійснення санітарної очистки прибудинкових територій та ін..  В цьому контексті міський голова наголосив на необхідності створення жителями багатоквартирних будинків ОСББ.

Серед інших порушувалось також питання про роботу освітніх закладів та закладів дозвілля в умовах карантину, водозабезпечення населених пунктів та ряд інших.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора