Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородський міський голова Володимир Барецький зустрівся з жителями села Перепільчинці

Дата: 16.03.2021 10:11
Кількість переглядів: 623

Подовжуючи робочі поїздки в населені пункти Шаргородської територіальної громади, 15 березня 2021 року міський голова Володимир Барецький зустрівся з жителями села Перепільчинці.

В зустрічі також взяли участь заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Артем Соляник та Андрій Майданюк.

Відбувся конструктивний діалог між головою громади та мешканцями с.Перепільчиці. Було озвучено проблемні питання життєдіяльності села. Головне з них – належне функціонування місцевої системи водопостачання. Володимир Іванович роз’яснив усім присутнім, що міська рада  готова взяти на себе відповідальність щодо  утримання даної водяної мережі. Разом з тим, жителі Перепільчинець висловили бажання привести місцеву систему водозабезпечення  у відповідність чинним нормам  та утримувати її самостійно. В результаті обговорення даної проблеми  було прийнято компромісне рішення – питання щодо забезпечення мешканців населеного пункту водою залишаються за громадою села Перепільчинці.

Під час зустрічі також  було піднято питання щодо призначення місцевого старости. Міський голова запевнив усіх присутніх, що при прийнятті відповідного рішення, думка мешканців села буде врахована.

ВІДЕО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора