Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Охороні громадського порядку – особлива увага

Дата: 18.03.2021 14:18
Кількість переглядів: 699

        18 березня 2021 року в приміщенні Шаргородської міської ради, під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Артема Соляника,  відбулася робоча нарада, в якій прийняли участь: голова формування з охорони громадського порядку в м.Шаргород «Сокіл» Михайло Дончак,

заступник начальника Жмеринського відділення поліції №2 підполковник поліції Віталій Старосуд, начальник відділу реєстрації виконавчого комітету Шаргородської міської ради Ігор Бабін, а також члени зазначеного громадського формування та громадяни, які виявили бажання брати участь у здійсненні охорони громадського порядку на підпорядкованій Шаргородській територіальній громаді території.

        На вказаній нараді розглядалися організаційні питання щодо функціонування та діяльності ГФ «Сокіл», зокрема його головою Дончаком М.І. було піднято питання про зміну керівництва формування.

       Також  розглядалося питання щодо перереєстрації статуту громадського формування у зв’язку із розширенням громади та зміною території на яку буде розповсюджуватись його діяльність. З даного приводу виступив начальник реєстраційного відділу Бабін І.А., який роз’яснив порядок внесення змін до статуту формування.

       В свою чергу також виступив заступник начальника Жмеринського відділення поліції №2 Старосуд В.М., який підняв питання щодо необхідності прийняття участі членами ГФ «Сокіл» у забезпеченні публічної безпеки та порядку на території, підпорядкованій Шаргородській громаді, а також подачі до правоохоронних органів на затвердження відповідних графіків чергувань.

      За результатами робочої наради, враховуючи рекомендації доповідачів було вирішено 23.03.2021 року о 11 год.  в приміщені Шаргородського будинку культури провести збори членів ГФ «Сокіл» з метою документального оформлення внесення змін до статуту формування, а також вирішення питання по його керівництву та особовому складу.

  Виконавчий комітет Шаргородської міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора