Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Навчальна практика дає можливість студенту отримати відповідний досвід

Дата: 19.03.2021 14:32
Кількість переглядів: 525

Навчальна практика студентів готує майбутніх спеціалістів до самостійного виконання обов’язків на першій посаді, де вони працюватимуть.

Внесок молодих спеціалістів у практичну діяльність установ відповідної галузі прямо залежить від їхньої підготовленості до роботи, теоретичного кругозору й практичних навичок.

Вже третій рік поспіль студенти спеціальних факультетів різних ВУЗів України мають можливість пройти практику в професійних фахівців комунальної установи Інклюзивно-ресурсний центр. Студенти ознайомлюються з документацією, спостерігають за фахівцями під час корекційно-розвиткових занять, долучаються до спільних заходів, підготовки психолого-педагогічної характеристики та працюють за спеціальними програмами.

З 1 по 15 березня 2021 року на базі комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Шаргородської міської ради  проходила навчальну практику  студентка V курсу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, факультету дошкільної і спеціальної освіти Шкуратенюк Анна. Студентка  мала можливість отримати цінну інформацію та фахові консультації  від вчителя-логопеда Людмили Музики.

Спільно з директором КУ ІРЦ були підготовлені та оформлені документи згідно вимог навчальної практики.

Ганна Шкуратенюк захистила навчальну практику на платформі Google Meet на відмінно «А» за шкалою оцінювання ЕСТS https://fdo.udpu.edu.ua/kursy-pidvyshhennya-kvalifikatsiyi-3/

Бажаємо студентці плідної роботи, високого рівня розвитку професійної компетентності в умовах спеціальної освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора