Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Володимир Барецький: «Шаргородський край завжди пишатиметься героїзмом та мужністю славних українських воїнів. Тож схилімо голови перед подвигом визволителів…»

Дата: 19.03.2021 15:24
Кількість переглядів: 635

77 років минуло з того часу, коли Шаргородщину було визволено від нацистських  окупантів в роки Другої світової війни 1939-1945 років. Майже в кожну Шаргородську родину тоді прийшла сумна звістка про  загиблих  у жахливій кровопролитній війні. Саме тому, час ніколи не зітре в нашій  пам'яті згадку про цю страшну трагедію. Ми завжди з глибокою шаною і повагою згадуватимемо наших  славних воїнів-переможців у найбільшій і найжахливішій в історії людства війні.

Сьогодні, на передодні  77-ої річниці звільнення Шаргородського краю від нацистських окупантів, міський голова Володимир Барецький, заступник голови організації ради ветеранів Віталій Кушнір, керівний склад виконавчих органів міської ради та громадськість поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам у місті Шаргород.

Усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять героїв, які загинули в боротьбі за свободу рідного  краю, усіх тих, хто віддав своє життя за майбутнє рідної Вітчизни.

Фото без описуВІДЕО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора