Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Знайти перше робоче місце за допомогою служби зайнятості

Дата: 24.03.2021 15:10
Кількість переглядів: 450

Фахівці служби зайнятості застосовують нестандартні рішення, нові форми та підходи в пошуку працівників для задоволення потреб роботодавців у кваліфікованих кадрах.    

Служба зайнятості активно застосовує в роботі елементи рекрутингу, здійснюючи  активний пошук, оцінку та якісний  добір  працівників. З цією метою розміщується інформація про заявлені вакансії на Веб сайтах з пошуку роботи. І в більшості випадків це виявляється дієвим механізмом, як в доборі підходящої кандидатури на вакансію, так і для тих, хто таку роботу шукає.

І, як для прикладу, пошук першого робочого місця молодим спеціалістом, з дипломом  магістра з відзнакою, за спеціальністю право, випускницею Харківського національного  університету завершився працевлаштуванням за направленням служби зайнятості.

Вакансію юриста  Оксана Самборська знайшла на сайті Gobs за поданням рекрутера  районної служби зайнятості. Зателефонувавши в службу зайнятості, вона  отримала детальну інформацію про вимоги до кандидата на вакансію та погодилася на спробу працевлаштуватися. Рекрутер, в свою чергу, при співбесіді в телефонному режимі отримала інформацію про рівень освіти та  професійні якості шукача роботи.  Повідомивши роботодавця про наявність кандидата на вакансію,  було  погоджено дату зустрічі  у роботодавця.

Оксана Самборська  звернулася в районну службу зайнятості 02.03.2021 року та отримала направлення на посаду юрисконсульта в новостворену комунальну установу ''Центр фінансово-господарського обслуговування закладів освіти Шаргородської міської ради''.  Пройшовши  деякі випробування в організації,  питання працевлаштування було вирішено позитивно. 

Тож бажаємо плідної праці!

Шаргородська районна філія Вінницького ОЦЗ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора