Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання виконавчого комітету Шаргородської міської ради

Дата: 25.03.2021 13:35
Кількість переглядів: 465

23 березня 2021 року відбулось засідання виконавчого комітету міської ради під керівництвом міського голови Володимира Барецького.

На  порядку денному розглядалось три питання: «Про внесення змін до бюджету Шаргородської міської територіальної громади на 2021 рік», «Про надання дозволу на тимчасову торгівлю» та «Про преміювання». По кожному з цих питань інформували керівники профільних структурних підрозділів міської ради.

В ході  розгляду питання щодо надання дозволу на тимчасову торгівлю, учасників засідання інформував заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Артем Соляник. Він зазначив, що до міської ради звернулися жителі окремих населених пунктів територіальної громади щодо виділення в м. Шаргород місця для торгівлі насінням і розсадою плодово-овочевих культур та квітів, посадковим матеріалом плодово-ягідних та декоративних культур, вирощених  на власних присадибних ділянках. Обговоривши дане питання, виконавчим комітетом прийнято рішення надати дозвіл на тимчасову вуличну торгівлю з 29.03.2021р. по 29.06.2021р. вищевказаними видами товару від продуктового магазину, що знаходиться по вул. Героїв Майдану № 270К (б) , протяжністю 50 м.. Торгівля у відведеному місці має здійснюватися з дотриманням санітарних норм та Правил благоустрою.

Підсумки засідання виконавчого комітету підвів міський голова Володимир Барецький.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора