Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада керівників закладів освіти

Дата: 26.03.2021 16:41
Кількість переглядів: 561

26 березня 2021 року відбулася нарада керівників закладів освіти Шаргородської територіальної громади.

В обговоренні актуальних проблем освітян взяли участь: міський голова Володимир Барецький, його заступник з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Петелько, радник міського голови – Микола Слободянюк та начальник відділу освіти і спорту міської ради Володимир Кутнік.

Виступаючи перед учасниками наради, міський голова Володимир Барецький акцентував увагу присутніх на необхідності забезпечення якісного дистанційного навчання школярів Шаргородської територіальної громади, інформував присутніх про заходи, які вживаються для покращення матеріально-технічної бази навчальних закладів, вчасної виплати заробітної плати працівникам ЗЗСО,  ЗДО, ЗПО та ін.

У порядку денному було розглянуто питання  щодо підготовки  матеріалів до «Комплексної програми розвитку освіти і спорту Шаргородської територіальної громади».

Під час наради виступаючі говорили про: налагодження відкритості та доступності у комунікації між Центром фінансово-господарського обслуговування закладів освіти Шаргородської міської ради,  директорами ЗЗСО, ЗДО, ЗПО та відділом освіти і спорту; затвердження нових норм і порядку організації харчування в навчальних закладах; проведення додаткових профілактичних протиепідемічних заходів в середовищі дітей; питання реєстрації  випускників на ЗНО та підготовки матеріально технічної та кадрової забезпеченості НУШ. Значна увага була приділена  питанням проведення ремонтних робіт та підготовки освітніх установ до роботи у новому навчальному році.

Нарада продовжила свою роботу у формі діалогу. Учасники наради у ході спілкування отримали відповіді на запитання, які сприятимуть підвищенню рівня організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти.

Керівники освітніх установ залишились задоволені діями та намірами міської влади по збільшенню податкових надходжень, налагодженню постійної комунікації та співпраці з освітянськими колективами.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора