Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Питання щодо можливого виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної із забрудненням навколишнього природного середовища на очисних спорудах в місті Шаргород, розглянуто на позачерговому засіданні комісії з питань ТЕБ та НС Жмеринського району

Дата: 01.04.2021 11:20
Кількість переглядів: 488

 Як уже повідомлялось, враховуючи складну екологічну ситуацію, пов’язану із забрудненням поверхневих вод та навколишнього природного середовища через несправність очисних споруд та каналізаційної мережі   в місті Шаргород, 30 березня 2021 року відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Шаргородської міської ради.

На виконання рішення вищевказаної комісії,  міський голова Володимир Барецький звернувся до голови Жмеринської райдержадміністрації Святослава Ніколайчука з проханням розглянути дане питання на позачерговому засіданні районної комісії з питань ТЕБ та НС. Засідання даної комісії відбулось у Жмеринці 31.03.2021 року  (в режимі відеоконференції).

Розглянувши звернення Шаргородського міського голови Володимира Барецького, комісія з питань ТЕБ та НС Жмеринського району прийняла рішення  від 31 березня 2021 р. (протокол №9),  основними пунктами якого є:

   - Шаргородському міському голові Барецькому В.І. для недопущення екологічної катастрофи, пов’язаної з забрудненням навколишнього природного середовища:

                 - вжити заходів для припинення забруднення річок та покращення екологічної обстановки на території міста терміново розпочати ремонтно-відновлювальні роботи на очисних спорудах та каналізаційної мережі

                 - приступити до виготовлення проектної документації щодо реконструкції очисних споруд та каналізаційної мережі.

                  - звернутися до Вінницької обласної державної адміністрації та Вінницької обласної ради щодо виділення коштів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища для недопущення виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної із забрудненням навколишнього природного середовища на очисних спорудах в  м. Шаргород.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора