Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородську територіальну громаду відвідали голова обласної Ради Вячеслав Соколовий та голова обласної державної адміністрації Сергій Борзов

Дата: 07.04.2021 16:13
Кількість переглядів: 472

Зустрів керівників області Шаргородський міський голова Володимир Барецький. Він зазначив, що Шаргородський край завжди був і залишається відкритим для гостей. Шаргородщина прагне розвиватись, задля чого в  територіальній громаді плануються  якісні зміни і місцева влада готова до проведення в цьому контексті дієвих заходів.

У зустрічі також взяли участь: народні депутати України Лариса Білозір та Ірина Борзова, голова Жмеринської районної ради Анатолій Бешлей, депутати обласної та міської рад.

Вячеслав Петрович та Сергій Сергійович розпочали свою роботу в нашій громаді із ознайомлення з роботою  комунального закладу «Шаргородська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа».

Директор КДЮСШ Іван Палій коротко ознайомив присутніх із спорткомплексом, загальна площа якого складає  2649,0 м2.  Також було зазначено, що станом на 1 січня  2021 року  на відділеннях боксу, волейболу, дзюдо, легкої атлетики та футболу Шаргородської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи охоплено заняттями 417 учнів-спортсменів,  в числі  20 груп початкової підготовки та 9 груп  базової підготовки.

Особливу увагу було приділено такому необхідному для територіальної громади плавальному басейну довжиною 25 метрів та залі для спортивних ігор (30х18 м) з глядацькою трибуною. Найбільший об’єм будівельних робіт припадатиме саме сюди.

Міським головою Володимиром Барецьким було відмічено, що з метою  забезпечення завершення будівництва спортивного комплексу вже виготовлено відповідну проєктно-кошторисну документацію. Для повноцінного функціонування спортивного закладу  необхідно здійснити колосальний об’єм робіт, в тому числі будівельних. Вартість будівництва об’єкта становить 50359.09 тис.грн. (І черга будівництва – 39380,3 тис.грн.,  ІІ черга – 10978,79 тис.грн.).

У підсумку Володимир Барецький констатував: «Цей спортивний об’єкт уже кілька десятиліть знаходиться в стадії будівництва, хоч і має потенціал стати справжнім осередком  ведення здорового способу життя мешканцями Шаргородської громади і навколишніх територій.

Завершення будівництва спорткомплексу  забезпечить залучення широких верст населення, насамперед молоді, до занять спортом. Адже оновлений Шаргороський спортивний комплекс буде готовий проводити навчання для 1000 дітей».

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора