Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стан доріг Шаргородської територіальної громади державного та місцевого значення оглянули керівники області та міста

Дата: 07.04.2021 16:36
Кількість переглядів: 622

Сьогодні, голова обласної Ради Вячеслав Соколовий, голова обласної державної адміністрації Сергій Борзов та міський голова Володимир Барецький оглянули ділянку державної дороги Т-02-18 (Лука Барська – Біліківці - Жмеринка – Ямпіль).  В межах Шаргородської міської територіальної громади дорога простягається на 32,3 км, в тому числі через місто Шаргород – на 4 км.

Оглянули учасники делегації і дорогу місцевого значення - вулицю Свято-Флоріанівську у місті Шаргород, яка сполучає дві пам’ятки культурного значення: Синагогу і костел Святого Флоріана.

Дана дорога, довжиною 530 метрів та шириною 3 метри,  потребує капітального ремонту дорожнього покриття. Кошторисна вартість будівництва складає більше 1,5 млн. грн.

Коментуючи ситуацію щодо стану доріг у громаді,  міський голова Володимир Барецький зауважив: «Дороги, як у місті Шаргород, так і у сільських населених пунктах громади бажають, м’яко кажучи, бути кращими. Хочеться зробити все і одразу. Проте з чогось потрібно починати. В цьому році міська рада подала 6 проєктів для участі в обласному конкурсі об’єктів вулично-дорожньої мережі населених пунктів для  фінансового забезпечення виконання на них робіт. Сподіваємось на підтримку керівництва області в цьому питанні».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора