Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Керівники області приділили увагу питанню капітального ремонту частини приміщення стаціонарного корпусу Шаргородської міської лікарні, в якому буде розміщено відділення анестезіології та інтенсивної терапії

Дата: 07.04.2021 16:30
Кількість переглядів: 548

Сьогодні, під час робочої поїздки, керівники області велику увагу приділили  питанню капітального ремонту частини приміщення першого поверху стаціонарного корпусу КНП «Шаргородська міська лікарня», в якому буде розміщено відділення анестезіології та інтенсивної терапії на 8 ліжок.   

Було відзначено, що керівництвом Шаргородської територіальної громади докладається максимум зусиль щодо закінчення будівельних робіт в даному приміщенні та забезпечення лікарні медичним киснем, вивчається питання щодо встановлення автономної кисневої станції.

На жаль, ситуація з поширенням та наслідками коронавірусної інфекції залишається напруженою. Показники захворюваності серед населення Шаргородської територіальної громади не зменшуються, як і кількість важкохворих людей.

Керівництвом області були надано відповідні доручення щодо завершення будівельних робіт майбутнього відділення анестезіології та інтенсивної терапії КПН «Шаргородська міська лікарня». Це дасть можливість якісніше та оперативніше надавати медичні послуги населенню.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора