Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День довкілля- привід підняти питання про значення лісів та про важливість їх збереження.

Дата: 10.04.2021 17:54
Кількість переглядів: 713

День довкілля- привід підняти питання про значення лісів та про важливість їх збереження. Науково доведено, що зелені насадження є найдешевшим, найефективнішим біологічним засобом очищення навколишнього середовища. Тому сьогодні, міський голова Володимир Барецький, разом із головою Жмеринської районної ради Анатолієм Бешлеєм та працівниками ДП ,, Шаргородський агрогроліс,, ВОКСЛП ,, Вінобларголіс,, у розсаднику в селі Носиківці висадили саджанці берези та кримської сосни.

Оскільки Шаргородській територіальній громаді передано у комунальну власність 268 га лісосмуг, міська рада має намір створити комунальне підприємство задля закріплення лісосмуг у постійне користування, що дозволить зберегти їх від знищення, а також прийняти програму для розширення лісових насаджень.

Проблеми дбайливого ставлення до природи, охорони навколишнього середовища, поліпшення екологічної ситуації є досить актуальними. Пам'ятаймо, що ліси - легені нашої планети, лише разом ми зможемо зробити довкілля чистішим, адже наше майбутнє залежить саме від нас!

За інформацією сторінки у Facebook Володимира Барецького 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора