Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський голова Володимир Барецький взяв участь в кущовій нараді

Дата: 15.04.2021 14:51
Кількість переглядів: 587

Сьогодні, 15 квітня 2021 року,  в Шаргородській міській раді, під керівництвом голови Жмеринської районної ради Анатолія Бешлея, відбулась кущова нарада за участю Шаргородського міського голови Володимира Барецького, Мурафського сільського голови Олега Літвіненка, представників Джуринської територіальної громади, спеціалістів із земельних ресурсів, екології вказаних громад та ін.

На нараді було обговорено питання щодо ефективного користування водними ресурсами та проведення територіальними громадами водогосподарських і водоохоронних заходів.

Зокрема було обговорено питання щодо необхідності укладання договорів оренди водних об’єктів згідно чинного законодавства та формування інвентаризаційної комісії щодо створення переліку водних об’єктів, гідротехнічних споруд та земельних ділянок, які знаходяться під водним склом. До вищевказаної комісії запропоновано включити представників Жмеринської районної ради, Джуринської, Мурафської і Шаргородської територіальних громад та відповідних служб, в тому числі з питань екології та правопорядку.

Нарада продовжила свою роботу в режимі обміну досвідом, обговорення проблемних питань та пошуку шляхів їх вирішення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора