Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підсумки флешмобу «Фото з улюбленою книгою», який відбувся в закладах освіти Шаргородської громади під гаслом «Хай Шаргородщина уся читає, бо книга нас усіх єднає!»

Дата: 15.04.2021 14:40
Кількість переглядів: 591

Позаду весняні канікули для учнів ЗЗСО Шаргородської громади, під час яких, за доброю традицією, пройшов Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги.  Його завданнями було заохочення дітей до читання, виховання в учнів любові до книги, культури читання, популяризація найкращих надбань української і світової літератури.

Центр професійного розвитку педагогічних працівників в рамках цього тижня організував дитячий флешмоб на тенетах Facebook під гаслом «Хай Шаргородщина уся читає, бо книга нас усіх єднає!», до якого долучилися учні та вихованці практично всіх закладів освіти Шаргородської міської ради. Для участі у флешмобі  потрібно було зробити креативну фотографію з книгою та надіслати її на електронну пошту Центру професійного розвитку педагогічних працівників або викласти в соціальну мережу. Учасники, не лише діти, а й разом з дорослими робили фото  з улюбленою чи прочитаною книгою.

Підведено підсумки тижня  і з приємністю повідомляємо, що найактивнішими  учасниками  були вихованці Плебанівського, Козлівського, Івашковецького ЗДО та учні Шаргородської гімназії, Шаргородського №1, Лозівського, Козлівського, Копистиринського, Івашковецького та Носиківського  ЗЗСО.

Ми вкотре переконалися, що шаргородські читачі духовно багаті, активні і допитливі. А слова В.Сухомлинського про те, що людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника і ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною - це слова про наших дітей. Переглядаючи фото, приємно було відмітити, що батьки для своїх дітей стараються організувати різножанрову домашню бібліотечку, залучають їх до спільного сімейного читання.

Тож бажаємо всім шанувальникам книги нових відкриттів, реалізації творчих задумів та натхнення! А книга нехай стане для вас справжнім другом і порадником на довгі літа!

Фото розміщено на особистих сторінках учасників флешмобу.

Відділ освіти і спорту міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора