Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський голова Володимир Барецький провів оперативну нараду

Дата: 19.04.2021 14:30
Кількість переглядів: 373

Сьогодні, 19 квітня 2021 року, відбулася оперативна нарада з керівниками відділів та управлінь виконавчого комітету міської ради, яку провів міський голова Володимир Барецький.

Розпочато з найактуальнішого – поточної ситуації щодо поширення серед населення Шаргородської громади коронавірусної інфекції. З цього приводу  інформували головні лікарі: КНП «Шаргородська міська лікарня» Віталій Чорний та КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Віктор Кормош. Зокрема зазначено, що показники захворювання мешканців громади на COVID-19 мають тенденцію до зменшення, проте послаблювати увагу до цього питання ще зарано.

Наразі в Шаргородській міській лікарні продовжується робота по будівництву автономної кисневої станції, практично завершено роботи по запуску кисневої рампи.

Міський голова Володимир Барецький дав доручення головному лікарю КНП ЦПМСД Віктору Кормошу завершити процедуру юридичного оформлення ФАПів, які знаходяться на території громади.

Далі, Володимир Іванович довів до відома присутніх інформацію, що 27 квітня поточного року скликається 9 чергова сесія міської ради та наголосив на необхідності відповідального ставлення до всіх завдань, які постають перед керівниками структурних підрозділів міської ради при підготовці проєктів рішень.

Обговорювалось на сьогоднішній нараді й питання щодо роботи очисних споруд міста, інвентаризації земель, встановлення ставок податку на землю тощо.

Також міський голова зазначив, що 20 квітня поточного року відбудеться засідання Оргкомітету щодо проведення в населених пунктах Шаргородської територіальної громади меморіальних та урочистих заходів з відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги 6-9 травня.

Під час обговорення питання щодо роботи освітньої галузі громади, міський голова дав доручення начальнику відділу освіти і спорту міської ради Володимиру Кутніку подати на розгляд сесії міської ради пропозиції щодо оптимізації мережі освітніх закладів громади.

 

Головуючим на нараді основну увагу було приділено необхідності проведення благоустрою та санітарної очистки територій населених пунктів громади. І в цьому питанні міський голова був особливо категоричний. «До цього часу ми старанно та наполегливо вели з людьми роз’яснювальну роботу щодо необхідності наведення порядку на прибудинкових територіях та упорядкування прилеглих територій. Прикро, що навіть там, де наша комунальна служба навела порядок два тижні тому, зараз знову смітник.

Період «перемовин» закінчився. Прийшов час вживати більш жорсткі заходи до порушників правил благоустрою, в тому числі і шляхом накладення відповідних стягнень» - наголосив Володимир Іванович.  Також голова громади надав доручення начальнику управління містобудування, архітектури, ЖКГ, екології та комунальної власності Миколі Ліщині завершити розробку міської програми з санітарної очистки і благоустрою населених пунктів та подати її на затвердження сесії міської ради.

Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Артему Солянику доручено провести організаційну підготовку загальноміського суботника.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора