Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський голова Володимир Барецький зустрівся з жителями вулиці Жмеринське шосе в місті Шаргород

Дата: 19.04.2021 16:48
Кількість переглядів: 520

Сьогоднішня зустріч міського голови Володимира Барецького з жителями вулиці Жмеринське шосе в місті Шаргород стосувалась, насамперед, необхідності проведення заходів із благоустрою та санітарної очистки територій.

Лісосмуга, яка простягається вздовж усієї вулиці, поросла чагарниками. Крім того, окремі громадяни систематично виносять сміття із своїх господарств у це лісове насадження. Як зазначив Володимир Іванович: «Відрізок дороги від арки «Шаргород» до Шаргородської гімназії, це свого роду - знайомство з нашим містом, наша з Вами візитівка. Тому не можна більше допускати того безладу, який ми спостерігаємо тут зараз».

Сьогодні по вказаній вулиці розміщено два додаткових контейнери для збору сміття, за кілька днів тут буде організовано  прибирання території від побутових відходів та розчищення лісонасадження від чагарників.

Також, на нинішній зустрічі були обговорені питання щодо встановлення освітлення по вулиці Жмеринське шосе, організації водовідведення стічних вод, впорядкування узбіччя та місцевого джерела води.  

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора