Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Несанкціоновані сміттєзвалища – проблема не тільки місцевої влади, а й кожного жителя громади

Дата: 20.04.2021 16:25
Кількість переглядів: 569

Протягом останніх місяців проводяться заходи по благоустрою та санітарній очистці територій Шаргородської територіальної громади.

У цій надзвичайно важливій справі до комунальної служби долучились працівники установ та організацій, окремі підприємці та відповідальні жителі нашої громади.

Проте проблем, чомусь не меншає. Більше того, там, де минулого тижня було прибрано сміття та хмиз, на сьогоднішній день знову спостерігається неприємна картина: на узбіччях побутове сміття, а за містом чи селом – справжній «сміттєвий апокаліпсис». Сміття вивозять у лісонасадження, на поля, садки. Одним словом – куди-небудь, тільки не на паспортизовані сміттєзвалища, яких у Шаргородській територіальній громаді 14! (майже біля кожного населеного пункту).

Переглянувши відеоматеріал, який розміщений нижче, кожен з Вас може переконатись у тому, що у громаді ситуація з несанкціонованими сміттєзвалищами набрала катастрофічних обертів і це є проблемою кожного з нас. На відео - не країна третього світу, не покинуте місце чи зона відчуження, це наш Гибалівський садок, кар’єр та під’їзні дороги до населених пунктів нашого краю!  

А головний парадокс у тому, що весь цей безлад влаштований руками наших громадян.

Шановні жителі Шаргородської громади! Закликаємо кожного з Вас задуматись над переглянутим та долучитись до заходів із прибирання територій, а головне пам’ятайте:  щоб не «потонути у смітті», вивезення сміття має здійснюватись у спеціально відведені місця.

Лише таким чином ми забезпечимо чистоту і порядок у громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора