Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Учні Шаргородської школи мистецтв імені Миколи Леонтовича серед кращих

Дата: 20.04.2021 11:00
Кількість переглядів: 368

Нещодавно у міському будинку культури  м.Полтава  відбувся    Міжнародний  дистанційний  конкурс-фестиваль  «Парад  зірок», в якому прийняли участь понад 1000 учасників та колективів з різних куточків України, Польщі, Росії, Угорщини, Болгарії.

Фестиваль-конкурс проводився з метою виявлення нових талановитих виконавців та сприяння їх подальшому професійному самовизначенню.

Організаторами фестивалю були ТО «Zirka Fest» в Україні та Європі. У конкурсі приймали участь діти різних вікових категорій від 3-х до 18-ти років  і старші.

Ансамбль гітаристів «Smile» Шаргородської школи мистецтв імені Миколи Леонтовича Шаргородської міської ради  неодноразово приймає активну участь у конкурсах та фестивалях (керівник Інна Захарчук, концертмейстер Наталія Браславець та Сергій Мельник).

У складі  ансамблю13 учнів  2-6-х класів: Статкевич Артур, Шарова Анастасія, Кушпіта Лілія, Кришина Іван, Хаєцький Валентин, Ковалишен Максим, Мудрак Маріна, Васильчук Андрій, Гончар Михайло, Одудовський Валентин, Попова Анна, Томчук Даниїл, Іщук Назар отримали  найвищу нагороду - ГРАН -ПРІ.  Учнів нагороджено дипломами, медалями та кубком.

Відділ культури і туризму міської ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора