Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Колективи Шаргородської міської ради, підприємств, комунальних установ, освітніх закладів та молодь долучились до загальноміської акції з благоустрою та санітарної очистки територій

Дата: 22.04.2021 21:20
Кількість переглядів: 744

Цієї весни  Шаргородська територіальна громада долучилась до загальноукраїнських заходів із благоустрою та санітарної очистки територій. Проводяться заходи із прибирання сміття, збереження зелених насаджень, прибирання скверів та берегових ліній річок, підтримки чистоти і порядку в населених пунктах та домогосподарствах наших мешканців.

22 квітня 2021 року, до наймасштабнішого загальноміського заходу із благоустрою та санітарної очистки територій долучились колективи Шаргородської міської ради, підприємств, комунальних установ, освітніх закладів міста Шаргорода та ін.

Не залишилась осторонь і молодь. Учні Шаргородських освітніх закладів  і представники молодіжної ради при Шаргородському міському голові також взяли активну участь в даному заході.

Усіма учасниками «суботнику» (більше 100 чол.) проведено генеральне прибирання 2 км лісової смуги в районі розміщення арки «Шаргород» та Соснівського стадіону – здійснено вирубку чагарників, прибрано сухе листя та побутове сміття. Усе приведено у належний стан.

Працівники відділу культури і туризму Шаргородської міської ради, комунальної організації «Шаргородський центр культури і дозвілля» та кінотеатру прибрали територію біля пам’ятникам загиблим воїнам у роки Другої світової війни у селі Калинівка, а  Слободо-Шаргородського ЗЗСО І-ІІІ ст. - вирубали чагарники та прибрали сміття біля пам’ятника у селі Грелівка. Вражає байдужість мешканців цих населених пунктів, адже  території біля вказаних пам’ятних знаків  не прибирались останні роки! Та навіть в час проведення благоустрою працівниками сфери культури та освіти громади, ніхто з місцевих жителів на допомогу так і не прийшов.

Шановні громадяни Шаргородщини! Наша громада з кожним днем стає кращою, але  роботи з благоустрою ще вистачає. Тож у середу, 28 квітня 2021 року, заходи з благоустрою та санітарної очистки території Шаргородської територіальної громади продовжуватимуться. Запрошуємо усіх мешканців активніше долучатись до прибирання  та  озеленення територій населених пунктів.

Тільки разом ми зробимо нашу громаду кращою!

https://youtu.be/2DWnv3a7djo

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора