Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Порушників правил благоустрою штрафуватимуть

Дата: 23.04.2021 16:00
Кількість переглядів: 549

Шаргородська міська рада повідомляє, що наразі в Шаргородській територіальній громаді проводяться заходи з благоустрою та санітарної очистки територій.

Приємно бачити, що населені пункти, парки, лісосмуги, узбіччя доріг, вулиці стають чистішими та охайнішими.  

Та на жаль, скільки б не прибирали, окремі громадяни нашої громади вперто викидають сміття у не призначені для цього місця.

В зв’язку з цим, інформуємо, що інспекторами з благоустрою Шаргорородського КП «Комунсервіс»  проводяться рейд-перевірки щодо дотримання «Правил благоустрою населених пунктів  на території Шаргородської територіальної громади» та у разі виявлення фактів викидання відходів у несанкціоновані місця  або створення на прибудинкових та інших територіях громади стихійних звалищ відходів (твердих та рідких господарсько-побутових), винну особу буде притягнуто до відповідальності, яка передбачає в тому числі штрафні санкції (до 34 000 тис. грн.).

Крім того повідомляємо, що міською радою здійснено закупівлю камер фото та відеофіксації з метою виявлення порушників правил благоустрою та санітарної очистки територій в Шаргородській територіальній громаді.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора