Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський голова Володимир Барецький зустрівся з представниками правоохоронних органів

Дата: 23.04.2021 15:40
Кількість переглядів: 582

Сьогодні, 23 квітня 2021 року, міський голова Володимир Барецький зустрівся з т.в.о. начальника відділення поліції №2 Жмеринського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції України у Вінницькій області Віталієм Старосудом, начальником сектору превенції  Володимиром Гаврилюком та дільничними офіцерами поліції.

В зустрічі також взяли участь: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Артем Соляник та керуючий справами виконавчого комітету міської ради Ігор Кушнір.

Як зазначив міський голова Володимир Барецький, депутатами та виконавчим комітетом міської ради прийнято  рішення щодо упорядкування вуличної торгівлі на території м. Шаргород, а також обмеження продажу алкогольних напоїв на території Шаргородської міської територіальної громади. В зв’язку з цим, перед правоохоронними органами, які проводять свою діяльність на території громади, поряд із забезпеченням правопорядку, стоять завдання, які регламентовані у вказаних рішеннях.

Окрім того у громаді діють оновлені правила благоустрою. Міський голова висловив сподівання, що працівниками поліції буде просилено контроль в частині  виконання населенням Шаргородської територіальної громади правил благоустрою та санітарної очистки територій.

«Міська рада також має можливість притягувати до відповідальності порушників правил благоустрою – при виконавчому комітеті діє адміністративна комісія. Проте я сподіваюсь, що мешканці Шаргородської територіальної громади дослухаються до усіх рекомендацій  та свідомо і відповідально наведуть порядок в своїх домогосподарствах та прибудинкових територіях» - зазначив Володимир Барецький.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора