Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородський кінотеатр запрошує

Дата: 26.04.2021 08:30
Кількість переглядів: 584

     Більше ста років кіно залишається одним з улюблених розваг людства. І хоча технології давно дозволяють дивитися будь-яке відео в телефонах та на екранах телевізорів, похід у кінотеатр як і раніше важливий соціальний ритуал, як для романтичного побачення, та і для спільного  відпочинку з друзями.

     Шаргородський кінотеатрза останній період роботи збагатив свою творчу, культурно-масову та дозвіллєву діяльність. Тут змістовно проводяться різноманітні культурно-мистецькі заходи для різних категорій населення.

     Метою кінотеатру є  популяризація українських  культурних  цінностей, української мови та культури, підвищення інтересу масового глядача до національних фільмів.  Заклад призначений для пропаганди кіномистецтва, збереження, підтримки та розвитку кіно у нашій громаді.

    Сьогодні кінотеатр – чудове місце для відпочинку не тільки вдень, а й ввечері, так як тут продовжує діяти «Кінотеатр під відкритим небом», який можуть відвідати як дорослі, так і діти. Вибір кінострічок дуже широкий – від мультфільмів та казок для дітей, до блокбастерів для молоді та кінострічок для сімейного перегляду. Все на ваш вибір. Адже що може бути кращим у теплий літній вечір, як не час з близькими на природі, романтичне кіно під зоряним небом та атмосфера затишку і спокою навколо.

    Налагоджена гарна співпраця з школами, дитячими садочками нашої громади. В приміщенні кінотеатру для дітей діє креативно-пізнавальна дитяча студія « KINDER CLUB ». Тут працюють так, щоб похід дитини у кіно – це був не лише кіносеанс.  Є важливим, щоб запрацювала інша форма співпраці – через розвиткові ігри, навчання, заняття по фотографії. Тут діти вчаться бачити і фантазувати, ліпити, клеїти, витинати і просто весело проводити час. Започатковано святкування днів народження та різних свят для дітей  з подальшим кінопереглядом безкоштовних мультиків у подарунок від закладу.     

    Започатковано   інноваційні форми роботи організації дозвілля з учнями початкових  класів -Вчимося граючись”. Ігри, спілкування з однокласниками та вчителем, і звісно, нові враження. Дітям у такій атмосфері подобається. Вони чудово сприймають матеріал.  А заняття проходять  цікаво та пізнавально.

     Похід в кіно - це можливість відволіктися від домашніх турбот, перестати думати про буденність та переключитись на захоплюючий сюжет картини, яку глядач бачить на екрані.

      Шаргородський кінотеатр завжди відкритий для всіх любителів кіно. Відвідуйте кінотеатр разом зі своїми друзями, і насолоджуйтеся приємною можливістю цікаво провести  своє дозвілля!

Відео-презентація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора